Appelbroodjes

Ingredienten:
Tante Fanny kant en klaar pizza deeg. (ik neem de spelt variant)
1 grote goudreinet appel
handje rozijnen
1 eetlepel kaneel
beetje kokosbloesemsuiker
Verwarm je oven voor op 220 C
Rol het deeg uit en leg hem over de breedte op je werkblad.
Verdeel de kaneel over het deeg maar laat aan de bovenkant ongeveer 2 cm vrij.
Verdeel er in stukjes gesneden goudreinet en de rozijnen over.
Pak het bakpapier aan de onderkant en vouw het 2 cm om vervolgens doe je dit totdat je hele deeg opgerold is
Snij met een scherp mes rollen van ongeveer 2.5 tot 3 cm en leg ze op je bakpapier
Druk de broodjes een klein beetje in en bestrooi ze met een beetje kokosbloesemsuiker
Bak ze vervolgens in het midden van de oven in ongeveer 15 min goudbruin
Je kunt de broodjes warm maar ook koud eten, lekker voor ontbijt of bij de koffie/thee